Снимка: Sportal.bgПрезидентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal.bg за победата на белите

...
Снимка: Sportal.bgПрезидентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal.bg за победата на белите
Коментари Харесай

Венци Стефанов: На колене пред Бялата лавина. Само Господ може да спаси Левски

Снимка: Sportal.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред  Sportal.bg  за победата на " белите " над Левски с 2:1 на " Герена ". Босът на най-стария столичен клуб похвали момчетата на Златомир Загорчич за триумфа на " Герена ".

" Шапки долу! На колене пред Бялата лавина! Левскарите да вземат да се молят! Само Господ може да ги избави – с този футбол, който играят, и с това управление, което имат. Искам да ви кажа, че Онзи горе забавя, само че не не помни. Тези дни доста от медиите писахте единствено: " Левски, Левски, Левски, Левски, Левски ". Готвят се, упражняват, излизат, споделят това, споделят това, пари събирали, карти продавали. За Славия – нищо! Славия да не е Чепръчене! Затова в този момент успеха е още по-сладка! Бихме ги по всички правила!

И да попитам нещо – видяхте ли чужденец в отбора на Славия? Ние играем единствено с наши момчета. Стергиакис е наше момче, от пет години е с нас. Ние сме за българското! Показахме, че бялото е по-силно от синьото ", сподели Венци Стефанов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР